English versionDeutsch version
Polska 	zwolnienieMagyar változat
??????? ??????Versión en espa?ol
Rally-Mania.cz

/ Zpět na přehled článků

3. RC Rallye Český Krumlov opět na českobudějovickém Výstavišti

Zařazeno : MMCR1303

Dalibor Benych, 06.05.2013 08:52
Tisknout článek
Kategorie : Česká rally; zobrazeno : 4899x


Součástí programu 41. Rallye Český Krumlov je spousta doprovodných akcí. Jednou z nich je i RC Rallye Český Krumlov, což je soutěž zmenšených, rádiem řízených „rally“ modelů v měřítku 1:10, které jsou poháněné elektromotorem.
Foto: Tomáš Šena
Foto: Tomáš Šena

Veliký zájem přihlížejících dal vzniknout další tradici, která ani letos na Výstavišti v Českých Budějovicích nebude chybět.

3. RC Rallye Český Krumlov se uskuteční v sobotu 25. května 2013 na českobudějovickém Výstavišti na kruhovém objezdu v blízkosti startu Super RZ. Předběžně je na programu osm měřených úseků. Po odjetí všech rychlostních zkoušek se účastníci přemístí do Jelení zahrady v Českém Krumlově, kde bude umístěno závěrečné uzavřené parkoviště. Třešničkou na dortu pak bude vyhlášení výsledků s předáním pohárů a cen pro nejúspěšnější závodníky, které se bude konat přímo na cílové rampě 41. Rallye Český Krumlov.

V minulých ročnících se na rychlostních zkouškách představily zmenšené vozy kategorie S2000 doprovázené vozy kategorie WRC, které se na tratích soutěží proháněly v nedaleké minulosti, až po historické vozy včetně aut legendární skupiny B. Připomeňme například vozy Škoda Fabia S2000 nebo Peugeot 207 S2000, Citroën Xsara WRC, novější Citroën C4 WRC, Ford Focus RS WRC nebo Subaru Impreza WRC. Z historických pak Ford Escort MK I, Datsun 240Z, Lancia Delta HF Integrale a „béčková monstra“ MG Metro 6R4, Ford RS200 nebo italská Lancia Delta S4. Věříme, že i letos se bude na co dívat a mezi přihlášenými budou vozy rozličných značek a stáří.

Časový harmonogram soutěže není nafukovací a počet přihlášených jezdců je omezen na dvacet pět. S přihlášením se do soutěže tak neotálejte! Tohoto závodu se může zúčastnit každý, kdo vlastní model, který splňuje dané podmínky. Podrobné informace o 3. RC Rallye Český Krumlov naleznete ve zvláštních ustanoveních, které najdete na oficiálních internetových stránkách http://www.rallyekrumlov.cz v menu RC Rallye. Elektronickou přihlášku pak naleznete na internetových stránkách 9. ÚAMK RC Rally Cupu Český Krumlov http://www.rca-ck.com.

Další novinky budeme průběžně uveřejňovat na internetových stránkách 41. Rallye Český Krumlov 2013 (http://www.rallyekrumlov.cz) a na internetových stránkách 9. ÚAMK RC Rallye Cupu Český Krumlov (http://www.rca-ck.com).


/ Zpět na přehled článků

/Související články

Rychlé hledání
ČSOB Pojišťovna
Nejvýhodnější povinné ručení online. s 10% slevou
Srovnejto.cz - výhodné pojištění vozidel s možností porovnání
Nejlevnější povinné ručení online od největšího poskytovatele online pojištění v ČR - ePojisteni.cz.
Najděte si nejlevnější operativní leasing pro soukromé osoby snadno a rychle.
Kalkulačka povinného ručení - ušetřilo s námi 91 % řidičů, buďte mezi nimi i Vy.

/Dakar 2017: 9.etapa [ZRUŠENO]

/ Další video...