English versionDeutsch version
Polska 	zwolnienieMagyar változat
??????? ??????Versión en espa?ol
Rally-Mania.cz

/ Zpět na přehled článků

Následujte 5 překvapivých rad, jak lépe pojistit svůj vůz

Zařazeno : PR

Inzerce, 01.11.2015 15:24
Tisknout článek
Kategorie : Ostatní; zobrazeno : 5991x


V České republice se po silnicích prohání více než 7 277 165 vozidel. Některá jsou pojištěná dobře, některá hůře.
Následujte 5 překvapivých rad, jak lépe pojistit svůj vůz
Následujte 5 překvapivých rad, jak lépe pojistit svůj vůz

Pokud patříte mezi ty, kteří by chtěli své podmínky povinného ručení změnit, přinášíme právě pro vás následujících 5 kroků, jak sjednat výhodné povinné ručení online a získat mnohem kvalitnější služby, než teď máte.

Jedna nehoda každých 5 minut

Nejdříve si pojďme říci, proč je povinné ručení důležité. Za posledních 20 let se v česku událo více než 3,2 milionu nehod. Celková škoda na vozech byla vyčíslena na 138,5 miliardy korun. Celkově to vychází tak, že každých 5 minut se stane jedna nehoda.

Proč se tomu děje? Silnice je zkrátka nebezpečné místo a i když dodržujete všechny předpisy a bezpečnostní doporučení, je možné, že se setkáte s nějakým bláznem, který nemá všech pět pohromadě.

Proto si podle následujícího návodu srovnejte, zda vaše povinné ručení skutečně splňuje veškeré vaše požadavky, které na něj budete při provozu vašeho vozu mít.

Jak zlepšit povinné ručení krok za krokem
Pojďme si projít rozumné rady, které směřují k tomu, že si porovnáte online povinné ručení a pak se rozhodnete, zda není lepší raději přejít k jiné společnosti. Zcela nezávazně a z pohodlí vašeho domova.

Cena vs. kvalita
Nejdříve se rozhodněte, co chcete preferovat. Zda chcete ušetřit vašemu svědomí a mít větší pocit bezpečí, že je vaše drahé auto skutečně kvalitně pojištěné, nebo zda chcete sjednávat levné povinné ručení online, které ovšem může být pro vás v případě nehody riskantní. Každé má své plusy a mínusy, které si řekneme v dalších krocích.

Vaše největší potíže
Dále je dobré si určit, co je pro vás velkým nebezpečím a podle toho si sjednat podmínky. V základu totiž povinné ručení obsahuje pouze jistotu proti střetu s dalším vozidlem. Nikoliv při rozbitém sklu od kamínku, krádeži nebo střetu se zvěří. To je třeba si utřídit hned na začátku, protože proti takovým věcem se dá připojistit. Stejně tak můžete mít v pojištění možnost náhradního vozu, asistenční službu, nebo pojištění rizika přírodního živlu. Opět si rozmyslete, co nejvýstižněji popisuje vaši situaci.

Srovnání povinného ručení 2015
Důležitým krokem je najít důvěryhodný srovnávač online, který vás provede procesem srovnání online povinného ručení. Za nás doporučujeme společnost Porovnej24.cz a důvody k tomu jsou jasné. Je to společnost s historií, má vlastní telefonický tým, který vám poradí s každým krokem srovnání a navíc je to společnost, která za dlouhou dobu svého působení na trhu pomohla tisícům svých klientů. Právě Porovnej24.cz vám pomůže s výběrem toho nejlepšího právě pro vás.

Potřebné náležitosti k porovnání povinného ručení
Dříve než přistoupíte ještě k samotnému porovnání, je třeba si nachystat potřebné průkazy a údaje. Jde především o technický průkaz, občanský průkaz a řidičský průkaz. Dále si pak ujasněte počet měsíců bez nehody a počet zaviněných událostí

Proč si nevybrat to nejlevnější
Toto je krok, který je spojením všeho, co jsme napsali. Ne vždy je totiž nejrozumnější freneticky šetřit. Pokud totiž platíte levné povinné ručení, musíte se také smířit s tím, že v případě nehody nebude mít pojišťovna takovou ochotu vše vám v plné výši proplatit. Jde o to, že když šetříte na pojišťovně, pojišťovna pak může šetřit na vás. Je to logický přístup, který platí i v jiných odvětvích. Proto dávejte srovnání povinného ručení online velkou váhu. S největší pravděpodobností si výrazně polepšíte, protože právě v dnešní dny je výběr pojištění ohromně jednoduchý.

Hotovo, můžete bezpečně a bez starosti jezdit
To je vše! Vy, pokud poslechnete naše rady, budete mít kvalitní povinné ručení, které vám zajistí mnohem větší pocit bezpečí při cestování vaším vozem. A to stojí za to ne?

/ Zpět na přehled článků

/Související články

Racing-Mania.cz

Hyundai posiluje tým

09.04.2013 23:03

Článek Honza Froněk, WRC

Racing-Mania.cz

Premiéra i20 WRC bez dalších podrobností

28.09.2012 11:29

Článek Radek Vojtěchovský, WRC

Rychlé hledání
ČSOB Pojišťovna
Nejvýhodnější povinné ručení online. s 10% slevou
Srovnejto.cz - výhodné pojištění vozidel s možností porovnání
Nejlevnější povinné ručení online od největšího poskytovatele online pojištění v ČR - ePojisteni.cz.
Najděte si nejlevnější operativní leasing pro soukromé osoby snadno a rychle.
Kalkulačka povinného ručení - ušetřilo s námi 91 % řidičů, buďte mezi nimi i Vy.

/1.etapa Martina Prokopa

/ Další video...