English versionDeutsch version
Polska 	zwolnienieMagyar változat
??????? ??????Versión en espa?ol
Rally-Mania.cz

/ Zpět na přehled článků

Divácký program od úterý do čtvrtka: Barum Czech Rally Zlín se rozjíždí!

Zařazeno : Barum

Roman Ordelt, 13.08.2019 09:14
Tisknout článek
Kategorie : Česká rally; zobrazeno : 5789x


Do startu 49. Barum Czech Rally Zlín zbývají tři dny, ale diváci mohou zbystřit už nyní, protože na ně čekají první atrakce. Napilno mají i soutěžní posádky, které se již sjíždějí do centra soutěže.
Divácký program od úterý do čtvrtka: Barum Czech Rally Zlín se rozjíždí!
Divácký program od úterý do čtvrtka: Barum Czech Rally Zlín se rozjíždí!

Úterý pro ně bude hlavně o administrativě, v sekretariátu rally ve Zlíně na ně čeká prezentace, během které si vyzvednou itineráře a další materiály a vybavení potřebné k účasti v rally. V 19 hodin se pak vybrané soutěžní dvojice sejdou v obchodním centru Zlaté jablko ve Zlíně, kde bude pro veřejnost připravená oficiální autogramiáda Barum Czech Rally Zlín. Zájemci budou moci získat podpisy nebo se vyfotografovat s dvacítkou předních a zajímavých posádek. V hlavním atriu OZC Zlaté jablko navíc bude až do skončení rally umístěn oficiální prodejní stánek Barum Czech Rally Zlín, kde jsou k dostání visačky, oficiální tištěný program, plakáty a další propagační předměty z kolekce BCRZ. Až do neděle tam navíc budou k vidění dva závodní speciály Škoda a Ford specifikace R5.

Ve středu se závodní posádky hned zrána rozjedou po kraji, budou před sebou mít první den seznamovacích jízd. Na programu mají obhlídku rychlostních zkoušek, které se při rally naostro pojedou v neděli. Ani fanoušci ale nepřijdou zkrátka, v šest hodin večer je totiž připravená další autogramiáda. Ta se tentokrát uskuteční v autosalonu Škoda Plus, který se nachází v areálu Samohýl Motor ve Zlíně-Loukách. Fanouškům bude od 18:00 k dispozici šestice předních posádek závodících se speciály Škoda.

Ve čtvrtek se už program pro všechny účastníky začne pořádně zahušťovat. Posádky budou od rána projíždět rychlostní zkoušky plánované na sobotu, tentokrát se k nim připojí i účastníci Star Rally Historic. Napilno budou mít i mechanici, kteří v odpoledních hodinách absolvují se závodními vozy technickou přejímku. Ta se odehraje ve zkušebně v servisním areálu Continental Barum, je veřejně přístupná, ke vstupu je ovšem potřeba visačka či jednorázová vstupenka. Čtvrteční program ale nekončí ani večer, od 18 hodin bude ve Zlatém jablku připravena další autogramiáda, tentokrát s vybranými posádkami Star Rally Historic. Po jedenácté hodině večer se pak poprvé uzavře trať městského okruhu ve Zlíně a jejím průjezdem posádky uzavřou seznamování s tratí letošního ročníku.

/ Zpět na přehled článků

/Související články

Racing-Mania.cz

Barum Team Retro se připravuje na Barum rally

24.08.2010 23:01

Článek Barum Team Retro , Historici

Racing-Mania.cz

Proton přiveze na Barum Rally dva vozy

19.07.2009 10:08

Článek Radek Vojtěchovský, IRC

Rychlé hledání
ČSOB Pojišťovna
Nejvýhodnější povinné ručení online. s 10% slevou
Srovnejto.cz - výhodné pojištění vozidel s možností porovnání
Nejlevnější povinné ručení online od největšího poskytovatele online pojištění v ČR - ePojisteni.cz.
Najděte si nejlevnější operativní leasing pro soukromé osoby snadno a rychle.
Kalkulačka povinného ručení - ušetřilo s námi 91 % řidičů, buďte mezi nimi i Vy.

/Barum - Video ze shakedownu a kvalifikace

/ Další video...