English versionDeutsch version
Polska 	zwolnienieMagyar változat
??????? ??????Versión en espa?ol
Rally-Mania.cz

/ Zpět na přehled článků

Václav Pech jun. před rozhodující soutěží sezóny

Zařazeno : MMCR0709

Jaroslav Štauber, 13.10.2009 11:18
Tisknout článek
Kategorie : Česká rally; zobrazeno : 3173x


Dramatický závěr sezóny 2009 Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye slibuje právě nadcházející XXXVI. Rallye Bohemia s centrem v Mladé Boleslavi, kde se rozhodne o absolutním mistru. Jedním ze dvou finalistů v boji o titul je i posádka Euro Oil teamu Václav Pech jun. - Petr Uhel.
Ilustrační foto
Ilustrační foto
„Nebude to o žádném taktizování. Ten, kdo bude lepší, bere vše, a tak do toho musíme jít od začátku naplno,“ předpovídá souboj s Romanem Krestou Václav Pech jun.

Rallye Bohemia se z tradičního letního termínu přestěhovala v kalendáři až na samotný konec a ke sportovní úrovni podniku jistě přispěje i rekordně dlouhá rychlostní zkouška Navarov, která po dlouhé době v České republice přesahuje délku 45 kilometrů. „Na výzvu v podobě Navarovské rychlostní zkoušky se těším, ale zároveň z ní mám velký respekt, navíc se pojede v noci, což je samozřejmě ještě těžší. Bude hodně náročné vydržet fyzicky celou rychlostku ve stejném tempu a udržet stoprocentní koncentraci. Takto dlouhá zkouška může rozhodnout celou soutěž a de facto i celé mistrovství,“ dodává Václav Pech jun.

Pro účastníky Rallye Bohemia je připravena trať o celkové délce 737 kilometrů. Soutěž zakončí paralelní superspeciálka na autodromu v Sosnové u České Lípy o níž jezdec Euro Oil teamu Václav Pech jun. říká: „Sosnová může být skvělé vyvrcholení soutěže, kdy proti sobě mohou startovat posádky, které budou bojovat o vítězství i o titul. Může to být ale také už exhibice jasného mistra a určitě to bude velká zábava. Zvu všechny fanoušky motosportu nejen do Sosnové, ale také na naši autogramiádu a setkání s fanoušky, které se uskuteční v úterý 13.10. od 15:30 na benzínové pumpě Euro Oil v Mladé Boleslavi u letiště.“

Přijeďte tedy i vy podpořit posádku Euro Oil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel na Rallye Bohemia, kde bude ve finálové soutěži bojovat o titul mistrů České republiky v rallye. Soutěž odstartuje z Mladé Boleslavi v pátek 16.10. ve 14:30 a první závodní vůz přejede cílovou rampu na stejném místě v sobotu v 17:40.


/ Zpět na přehled článků

/Související články

Racing-Mania.cz

Byla to klika

02.10.2009 08:21

Článek Martin Knizek , Česká rally

Racing-Mania.cz

Rallye Bohemia se nepojede celá

15.10.2009 19:07

Článek por.Mgr.Ludmila Knopová, Česká rally

Rychlé hledání
ČSOB Pojišťovna
Nejvýhodnější povinné ručení online. s 10% slevou
Srovnejto.cz - výhodné pojištění vozidel s možností porovnání
Nejlevnější povinné ručení online od největšího poskytovatele online pojištění v ČR - ePojisteni.cz.
Najděte si nejlevnější operativní leasing pro soukromé osoby snadno a rychle.
Kalkulačka povinného ručení - ušetřilo s námi 91 % řidičů, buďte mezi nimi i Vy.

/Dakar 2018: 3.etapa [AKTUALIZUJEME]

/ Další video...